[KORE STİLİ] CIRCLE LENS VE NORMAL LENSLER NASIL TAKILIR? LENSLER DE DİKKAT EDİLMESİ GEREKEN ŞEYLER




 🍨   Herkese Merhabaaaa!  🍨


Bugün bu yazımda lensin nasıl kullanılacağını ve dikkat edilmesi gereken şeyleri anlatacağım.

Evet arkadaşlar bundan önceki yazımda Pinky Paradise'dan aldığım lensleri tanışmıştım sizlere.. Ama nasıl takılabileceği ve dikkat edilmesi gereken şeyleri yazmadım. Bu yüzden en önemli şeyden başlıyorum(Aldığım siteye ulaşabilmek için tıklayın)

Lensler de en önemli unsurların başında lensi nereden satın aldığınız geliyor...
Sakın ama sakın ucuz diye atlamayın yoksa gözlerinizden olabilirsiniz! Allah korusun 😵. Bunu bana yine optikçim açıkladı arkadaşlar, özellikle bunu araştırmışlar. Instagramda ucuza satılan hatta mağazalarının nerede olduğu hakkında dahi  bilgi veren sayfaları incelemişler. Neredeyse hepsi dolandırıcıymış meğersem gerçek dükkan bile yokmuş ortada. Lensler ise kaçak olarak İran'dan getiriliyormuş. Bilgisiz olduğumuz için hemen ucuz deyip alıyoruz onlarda paraları topluyorlar tabii 🙍. Bu yüzden sakın ama sakın araştırmadan almayın, olmazsa bir gözlükçüye gidip sorun yani ben nasıl anlarım bu lens gerçek mi değil mi diye ^^v.

İkinci yapmanız gereken önemli şey ise tabi ki de HİJYEN! Eğer herhangi bir hijyensizlik söz konusu ise yine gözlerinizden olabilirsiniz yine Allah korusun tabi ki de. Olmayın gözlerinizden yahu ~
Zaten lens kirlenirse ve ya susuz kalırsa yani selüsyonsuz çok batıyor feci derecede.(Yaşanmıştır😐).Batmaması için eczanelerden Suni Gözyaşı Damlası alabilirsiniz.

Üçüncü en önemli unsurda SELÜSYON! Lensleriniz için Sadece selüsyon kullanın! Sakın normal su ya da başka bir şey kullanmayın ha!



Eveeeet dikkat etmeniz gereken şeyleri kendimce anlattım. Sıra geldi nasıl takılacağına ~ Aşağıda resimli bir şekilde açıkladım.👇

1
- İLK OLARAK ELLERİNİZİ GÜZELCE BOL SABUNLA YIKIYORSUNUZ VE GÜZELCE DURULUYORSUNUZ

2-
LENSİ ÇOK NARİN BİR ŞEKİLDE KUTUDAN PARMAĞINIZ YARDIMIYLA ÇIKARIYORSUNUZ (TIRNAĞINIZ UZUNSA DİKKAT EDİN LENS YIRTILABİLİR)





3- SON OLARAK LENSİ GÖZÜNÜZE KOYUP YERLEŞTİRİYORSUNUZ. (TAM GÖZBEBEĞİNİZE DEĞİLDE GÖZÜNÜZÜN BEYAZ KISMINA YERLEŞTİRİN,DAHA SONRA GÖZÜNÜZÜ SAĞA SOLA ÇEVİREREK GÖZBEBEĞİNİZE OTURTUN.)


EVET TAKMASINA TAKTINIZ,PEKİ NASIL ÇIKARTACAKSINIZ? 😥
Hemen Anlatıyorum 👀

1- LENSİN KENARINDAN PARMAĞINIZ İLE GÖZÜNÜZÜN BEYAZ YERİNE DOĞRU ÇEKİN.

2- DAHA SONRA LENSİ NAZİKÇE TUTUP GÖZÜNÜZDEN ÇIKARTIN VE YENİLEDİĞİNİZ SELÜSYONLU LENS KUTUSUNA YERLEŞTİRİN.



İşte Bu Kadar! Oldu Bitti. 👄 🍧🍩🍬🍭🍨



Taglar😇
Kore Stili lens
Kore lensleri nereden alınır?
Circle lens nedir?
Circle lens nereden alınır?
Kore Circle Lens
Güney Kore Lens


Yorumlar

Popüler Yayınlar