[SAÇ VE MAKYAJ] 5 ADIMDA MANIC PANIC İLE SAÇ BOYAMAK, MANIC pANIC ÇABUK AKAR MI? ULTRA VIOLET MANIC PANIC HAKKINDA HER SEY



Herkese Merhaba... 😇✨💜....



🌈Bu benim ilk blog yazım ^^v . Sizlere Manic Panic ile nasıl saç boyanır,hangi sarıda nasıl çıkar,ne zaman akar,zararı var mıdır bunları ve daha fazlasını anlatacağım.


🌈İlk olarak en merak edilen sorudan başlayayım. Manic Panic kesinlikle saçınıza zarar vermez.Kırmaz,kopmasını sağlamaz.Aksine yumuşak vede parıl parıl bir saç elde etmenizi sağlar.Bu kadar emin konuşmamın sebebi daha önce kullanmış ve denemiş olmam:).


🌈Ayrı yeten eğer saçınızda herhangi bir hasar varsa ,yanmışsa,kopuyorsa veya çok fazla işlem ve ısı gördüğü için kırıldıysa bunları tedavi edebiliyor :)

. Yani olduğundan daha iyi bir duruma getiriyor,tabi bir kere de tamamen geçiriyor demiyorum,olduğundan daha iyi hale getiriyor.
Benim saçlarım ne yazık ki yandı ve bu yüzden deli gibi çözüm aradım.. Neler yapsam da saçlarım yine keçe gibi olup elimde kalıyordu,bu boyayı duydum ve hiçbir zarar vermediğini aksine beslediğini duydum. Zaten çok çaresizdim :(..... Aldım ve boyadım şu an çok memnunum ^^v .. Saçlarım kopmuyor ve hiç olmadığı kadar yumuşak .

✨Şimdi nasıl uygulandığını size anlatacağım.Birincisi:

1-İlk olarak saçınızı açık platin ya da platine yakın bir sarıya kadar açmalısınız.

2-Daha sonra saç uzunluğunuza ve saçınızın gürlüğüne göre ,o miktarda boya sipariş etmelisiniz.(Omuzların başında olan bir saça bir kutunun yettiği söyleniyor.Fakat sizinde saçınız benimki gibi çok gürse krem ile karıştırarak çoğaltabilirsiniz)


3-Bu aşamada boyayı saçınıza vuruyorsunuz ve 45 dakikaya kadar zorunlu bir bekleme süresi var her boyada olduğu gibi fakat bu boyanın %100 doğal olmasından dolayı istediğiniz kadar bekletebilirsiniz :).(Akşam boyadınız diyelim sabaha kadar durabilir saçınızda)


4-Artık yıkama ve sonuca ulaşma zamanı geldi.(Can alıcı nokta kkk)

Saçlarınızı mümkünse soğuk su ile,yapamazsanız ılık su ile yıkamalısınız. Durularken kesinlikle ve kesinlikle krem kullanmayın.Kremlerin ve şampuanların içerisindeki maddeler malesef bu boyayı çok çabuk akıtıyor.(Hangi şampuanı kullanmanız gerektiğini ve kolay bir şekilde nereden bulabileceğinizi de sizlere aktaracağım). Saçınızdan boya akmayıncaya dek durulayın.

5-Daha sonra saçınızı kurutmak istiyorsanız eğer, düşük sıcaklıkta kurutabilirsiniz ve tamam! ... Parıl Parıl Bir Saçınız Oldu!✨😘


Şimdi ise diğer bilmeniz gereken bilgileri aktaracağım..🌟



Sıcak su ve sıcak işlemler (düzleşirici,fön,sıcak yağ bakımı vs.) çok çabuk akmasını sağlar.

Ph seviyesi de boyanın akmasında etkili oluyor bu yüzden size iki tane ph seviyeli şampuan önereceğim.(Krem önermiyorum çünkü akıtmayan bir krem olmadığı gibi zaten saçlarınız çok yumuşak olacak)

1
- HuncaLife Şampuan ( HuncaLife  üye değilseniz ve ya üye olmak istemiyorsanız bana ulaşarak sipariş verebilirsiniz^^)


2-Farmasi (Farmasi üye değilseniz ve ya üye olmak istemiyorsanız bana ulaşarak sipariş verebilirsiniz ^^)


Ayri yeten buradan girerek daha fazla bilgi alabilirsiniz :).


✨Anlatığım şeyleri uygularsanız eğer bu boya 4 haftaya kadar saçınızda kalacaktır . Ben ultra violet boyadım ve kremle karıştırarak çoğalttım. Saçlarım mavi oldu :)


Çünkü ultra violet mavi bir mor. Yani içinde mavi olan bir mor boya bu yüzden ortaya mavi -mor bir renk çıktı ^^.. Resim de ekleyeceğim görmeniz için ✨



✨Evet bu asıl rengi . :) Eğer kremle karıştırmazsanız bu renk olur.


Son olarak Buraya tıklayarak istediğiniz rengi sipariş edebilirsiniz.💕





Taglar✨
manic panic saç boyası kullananlarmanic panic saç boyası ne kadar kalıcımanic panic saç boyası nasıl uygulanırmanic panic saç boyası kullanımı



Yorumlar

Popüler Yayınlar