[FARMASİ]SAĞLIKLI MAKYAJ ÜRÜNLERİ;FARMASİ!! FARMASİ HAKKINDA HERŞEY..FARMASİ KİME AİTTİR? FARMASİ NASIL SATIN ALINIR? FARMASİ ÜRÜNLERİ?



Herkese Merhabalar,Ben Mia!!.. Bu blogumda sizlere  sağlıklı kozmetik markası olan FARMASİ'yi anlatacağım ✨

Ben aslında tam bir Kore kozmetik hayranıyım.Gerçekten adamlar işi çok iyi biliyorlar ,ürünü gerçekten kaliteli yaparken aynı zamanda ürünün dışını da çok ilgi çekici yapıyor.Ahhhh ölüyorum onlara ya :D . Yememek için kendimi zor tutuyorum . Fakat başka bir marka olan Farmasi'nin de hayranıyım.. Çok fazla sebebi var en başta zararsız,doğal ve sağlıklı olması geliyor tabi.
2 yıldır Farmasi kullanıcısıyım ve gerçekten çok memnunum.Farmasi diğer kozmetik ürünlerinden farklı özelliklere sahip ve ben bunu tüm insanlara duyurmak istiyorum çünkü kefilim çokta memnunum ^^.Tüm ailemle beraber kullanıyoruz 😊.Şampuanlarını,bakım ürünlerini,makyaj ürünlerini,kremlerini hatta sabunlarını bile 2 yıldır kullanmaktayız...
Diğer ürünlerin zararlı, kimyasal ve rahatsız edici olduğunu Farmasi'yi kullanır kullanmaz hemen anlıyorsunuz

zaten.Saçlarınızı yıkarken çabuk yağlanmasına sebep olmuyor,cildinize herhangi birşey sürerken bir yandan sizi kansere doğru itmiyor,alerjiniz varsa eğer bunu tetiklemiyor,çocuklarınızı büyütürken onların gelişimini eksi yönde etkilemiyor,hayvanlardan elde edilen bilinmeyen maddeleri kullanmıyor ve daha daha fazlası.En önemlisi ve gurur verici şey is %100 TÜRK MALI olması 😊😊

Yani eğer Farmasi'yi kullanmaya başlarsanız hem paranız yabancıya ya da İsrail'e gitmeyecek hem sağlığınıza zarar vermeyeceksiniz hemde paranızın çoğu cebinizde kalacak .

İlk öncelikle Farmasi'nin kurucusu olan Doktor Cevdet Tuna'dan bahsedeceğim.



Farmasi Kurucusu Dr.C.Tuna Kimdir?
Dr. Cevdet Tuna 1923 yılında Edirne’de doğdu. 9 çocuklu bir ailenin (Ailenin 9 çocuğu 11 üniversite bitirmiştir.) 7. çocuğu olan Dr Cevdet Tuna 1930 yılında ilk öğretim hayatına Edirne’nin Balıkpazarı ilk okulunda başladı. 1935 – 1941 yıları arasında Haydarpaşa lisesini bitirdikten sonra, 1941 – 1947 yılları arasında Almanya Goethe Tıp fakültesini başarı ile bitirdi. Eğitimini bitirdikten hemen sonra memleket hasreti ile yurda döndü.
1950 yılına kadar 3 yıl boyunca İstanbul Hadımköy tabip asteğmen olarak kendisine tahsis edilen bir atla bütün Trakyadaki birliklere ordunun tek doktoru olarak şifa dağıttı.
1952 yılında ilk profesyonel hayatına Türkiye’nin ilk 5 ilaç firmasından birini “Tege İlaç fabrikasını” kurarak başladı. Türkiye’de ilk öksürük şurubu, ağrı kesici hapı, yanık merhemi, öksürük tabletlerini formülize etti. İşine duyduğu aşkla her geçen gün büyüyen şirketinde her daim ilaç üretimindeki tüm aşamalarında bizzat kendisi bulunurdu. Türkiye’deki ilk tahlil laboratuarlarının kurulmasında etkin bir rol üstlendi. 22 yıl boyunca başarılarla büyüttüğü şirketini 1974 yılında yabancı sermayeli bir kuruluşa sattı.
1977 – 1995 yılları arasında 13500 eczanenin arka bölümündeki havanda yapılan ilaçların hammadde ihtiyaçlarının ithalatını yaptı. Yerli ilaç üreten küçük ve orta ölçekli firmalara mutemetlik yaptı.
Farmasi Kozmetik Ömerlideki 40.000m2 lik kendi tesislerinde günlük bin ton üretim kapasitesi ile Kozmetik ürünleri üretmektedir. Farmasi Kozmetiği rakiplerinden ayıran en büyük özellik ise farmasi Kişisel Bakım ürünleri, farmasi Islak Mendil, farmasi Makyaj ürünleri, Plastik ambalaj üretimi, Tüp üretimi ve dolumu yapabilen 5 ayrı fabrikanın aynı tesis içinde bulunması yani entegre bir tesis olmasıdır.
63 yıllık profesyonel iş yaşamı boyunca, çok çalışmayı ilke edinen Dr Cevdet Tuna. Yaptığı her işte insan kaynağının çok önemli olduğu bilinci ile insan yetiştirmenin en büyük yatırım olduğuna inanmıştır. Her zaman dürüstlüğü, çalışanlarına verdiği önem, ailesine verdiği değer, doğayı ve hayvanları çok sevmesi ile çalışanlarının ve dostlarının hayranını kazanmıştır.
Bugün halen ayda bir gün oğlu Sn. Hakan Tuna yönetiminde olan Farmasi kozmetik A.Ş’yi ziyaret ederek eski formülleri hakkında yöneticilerle sohbetler gerçekleştirmektedir. Basını yakından takip eden Dr Cevdet Tuna rakip analizleri ve bu konuda topladığını haber ve ilanlarla Argeye ve farmasi Pazarlama departmanına da destek vermektedir.
1998 yılında Tanalize firmasını kurdu ve bugün halen Farmasi, Dr C Tuna, Eurofresh markaları adı altında üretilen 2000 çeşitten fazla kozmetik üretim tesislerinin Onursal başkanı.


Evet nasıl kurulduğunu anladık ve kurucusunun kim olduğunu . Farmasi tamamen zararsızdır ve sağlıklı bir kozmetik markasıdır.💞

Farmasi;
Paraben içermez
Triclosan içermez
Etil alkol içermez
Alerji riski içermez
Yapay nemlendirici içermez
Hayvansal madde içermez
Nikel testi yapılır
Dermatolojik olarak test edilir
Hayvanlar üzerinde test edilmez
Farmasi laboratuvarlarında üretilir


Ayrı yeten eğer ürünleri incelemek isterseniz offical sitesine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz :) .

Önermek ve tanıtmak istediğim o kadar fazla ürün var ki :) .Zamanla bunları sizlere anlatmaya çalışacağım 🍥...

🍬En çok sevdiğim ve tavsiye ettiğim ürünler ;🍬
Sarımsaklı Şampuan-Pamuklu Şampuan-Yumurtalı Şampuan : Bu şampuanlar saçı gerçekten çok hızlı uzatıyor.
CC Krem ve BB Krem : Kusurları ve ciltteki renkleri kusursuz bir şekilde saklamaya yardımcı kremler
BB Pudra : Cilt kusurlarını pudra şeklinde kapatan bir ürün 
Saç Şekillendirici krem : Nemli veya ıslak saça uyguladığınızda saçlarınızı nemlendirip şekillendiren yumuşak saç kremi

Tüm ürünler %100 Doğal ve de sağlıklıdır!!.. Sağlıklı ürün kullanmak isteyenler için tam bir çözüm.Ücretler abartılı değil ve kolay şekilde ulaşabileceğiniz şekilde :)👍

Sipariş vermek isterseniz bana ulaşın ^^v... miami.0451@gmail.com adresine mail atın ya da Kakaotalk kullanıyorsanız ID: Miamiki , bana ordan da ulaşabilirsiniz ^^ ...
Umarım aklınızdaki soruların cevabını almışsınızdır  💖.. Herhnagi bir sorunuz ya da şikayetiniz olursa yine bana ulaşabilirsiniz ^^v ... Saygılarımla ve Sevgilerimle 👯👯👯




Yorumlar

Popüler Yayınlar